top of page

Workshop med Vibeke Klemetsen  8. - 10. juni 2018 

Endelig kommer Vibeke tilbake til Romsdal yoga. Nå har du muligheten til å lære av en fantastisk inspirerende og erfaren instruktør. Vibeke er lidenskapelig opptatt av yoga og denne helga deler hun av sine erfaringer både av og på matta.  Workshopen passer for alle nivåer og enten du har holdt på en stund eller en fersk til yoga vil du kjenne at du har utbytte av å delta. 

Velkommen! 

 

Om Vibeke 

Vibeke Klemetsen er utdannet journalist og er for mange kjent fra TV- og mediabransjen hvor hun har jobbet i mange år. Vibeke er imidlertid også en av Norges mest profilerte yogainstruktører. Hennes møte med yoga for 17 år siden har ledet henne til utdannelse i Iyengar og Ashtanga yoga. Hennes ønske er å inspirere flest mulig til å prøve yoga, og deretter få en regelmessig praksis. Vibeke har gitt ut bok og dvd om «Yoga for gravide», og er i tillegg medeier i det skandinaviske treningsmerket «Run & Relax».

Program 

Fredag 

18.00 -20.00 Intro og ledet klasse -passer for alle nivåer. 

Lørdag 

10.00 -12.00 Mysore style-passer for alle nivåer. 

12.00-13.00 Lunsj. Nyt medbrakt eller spis lunsj på Sødahlhuset, kafeen ved siden av studioet. Her finner du et herlig utvalg vegetariske og ikke vegetariske økologiske retter. Romsdal yoga serverer frukt, te og nøtter.

13.00-15.00 Workshop - Yoga av og på matta.  Yoga er ikke bare det som skjer på matta, men selve livet. Hvordan påvirker det vi gjør på matta livene våre og hvordan  finner vi balanse i disiplinen.  

Søndag 

10.00-12.00 Mysore style praksis- passer for alle nivåer. 

12.00-13.00 Lunsj. Nyt medbrakt i studio. Romsdal yoga serverer frukt, te og nøtter. 

13.00-15.00 Workshop-  Teknikk. Vi ser nærmere på den mer tekniske delen av yogastillingene og Vibeke deler også sine erfaringer rundt skader og begrensinger og hvordan man kan tilpasse og bruke systemet til å la kroppen heale. 

Priser// 

Hele helga 1600,- 

Kun fredag 450,- 

Kun lørdag 800,- 

Kun søndag 800,- 

bottom of page