top of page

Drop-in timeplan senhøst´20 

Timeplan_Senhøst_2020_-_2.png

Oppstart mandag 26. oktober tom. fredag 11. desember 

Alle timer (unntatt Barsel yoga)  er drop-in timer og passer for alle nivå. 

Ashtanga ledet

Ashtanga yoga er en dynamisk yogastil hvor man beveger seg i en rolig flyt fra stilling til stilling. Vi jobber oss gjennom hele kroppen og løser opp spenninger. Instruktøren guider deg muntlig gjennom deler av første serien i Ashtanga yoga og vi avslutter alltid med avspenning.

Timen passer for alle, både du som er mer erfaren og du som er nybegynner vil kunne delta her.

Ashtanga Mysore

Dette er den tradisjonelle måten og praktisere Ashtanga yoga på. Her holder man på i sitt eget tempo og man gjør så mye man kan. Hvis man er helt ny til yoga vil man lære noen grunnleggende stillinger og derfra gradvis lære mer. Timen passer for alle.

Yin yoga

Yin yoga er en mer skånsom og meditativ form for yoga. Her holder man se mest liggende eller sittende på gode ullmatter og stillingene holdes mye lengre. Sammen med gode pusteøvelser lærer man seg å hvile i stillingene slik at dype spenninger i hele kroppen klan gi slipp. Et nydelig avbrekk i hverdagen.

Yin yoga - Chakra Evolution  (denne klassen undervises på engelsk)

Chakra evolution is a Yin based yoga, venturing through the 7 main energy centres of the body called chakras. In working with the chakras through certain asanas, and a mix of meditation and Pranayama , we open up the body’s memory system to release unprocessed and stored emotions we’ve held onto for many years. Each chakra holds a certain energy which can heal different aspects of our lives. They show us where we are out of balance to bring about harmony both within and without

Barsel yoga ​

Dette kurset er for mor og babyen. Vi anbefaler at dere har vært på 6-ukers kontrollen og at babyen ikke har begynt å krabbe. Kurset har hovedfokus på mor. Her lærer du øvelser som er tilpasset kroppen etter fødsel. Yoga er meget gunstig for å løse opp og forebygge spenninger i hele kroppen vi jobber spesielt med område rundt skuldre/nakke. Du lærer også gode puste øvelser og hvile tekniker som kan være en støtte i en periode kroppen trenger ekstra hvile og restitusjon. Kurset er en blanding av øvelser fra Ashtanga yoga og øvelser fra Yin yoga. Babyen ligger foran eller ved siden av matta, mens mor gjør yoga. Vi har gode ullpledd som babyen kan ligge på.

Vår opplevelse er at de små ofte blir rolige av å se mor bevege seg og puste.  Og det er varmt og godt i rommet. Selvom hovedfokus er på mor, så er man tilstedet på babyen premisser og man gjør hele tiden akkurat det man må for å møte den lilles behov underveis. Må man skifte så kan man bare gjøre det og det samme om man må gi mat. Har man behov for å trekke seg unna så er det mulig og det finnes også et eget rom med stellebord.

Romsdal yoga ligger i andre stage med heis, så det er mulig å ta med bilstol eller vognbag opp.

Ta gjerne kontakt med Ingrid på ingrid@romsdalyoga.no om det er noe du lurer på.  

Er du far som er hjemme med babyen så er du selvfølgelig hjertelig velkommer på kurset du også.

Priser

Drop-in 250,-

Klippekort

5 klipp 900,-

10 klipp 1600,-

15 klipp 2200,-

Barsel yoga (kurs over 6 uker)   1200,-  

Klippekort, kura og drop-in kjøpes via Vipps. Søk opp Romsdal yoga og velg riktig produkt. Klippekortet blir liggende i studio også klipper vi når du kommer på timer.

bottom of page