top of page
Kopi av Escape (Instagram-historie) (Facebook-forside)-2.png

Logg av og nyt 4 herlige dager i Romsdalen hvor du kan fordype deg inn i din praksisen og  bare bade i nydelig natur. Enten du vil slappe av i en hengekøye og bare nyte utsikten eller løpe på fjellet valget er ditt. Vi har booket Romsdal Lodge avdeling Grøtta. Her bor du i gode senger og våkner opp med fjella som næreste nabo. Dagen starter med Mysore praksis i Romsdal yoga sine splitter nye lokaler på Åndalsnes.  Derfra kan du rusle opp å spise nydelig frokost på Sødahlhuset. og resten av dagen er din som du vil.  Hele helga avsluttes med gongbad i låven på Grøtta. 

Velkommen til Romsdalen! 

Program 

Torsdag 

Innsjekk når du vil 

Yin Bliss 17.00-19.00 - rolig nærende yin yoga med Ingrid på Låven  

Fredag & lørdag 

Mysore praksis 08.00-11.00 Med Ingrid & Alex 

Søndag 

Mysore praksis 08.00-11.00 Med Ingrid & Alex 

Samling og sharing på Låven 12.00-13.00

Gongbad på Låven 13.00-15.00 med Gunn Morstøl 

Utsjekk 

Priser 

Med overnatting på Lodgen 2900,-

Uten overnatting 1900,-

Litt mer info om Lodgen 

Romsdal Lodge avdeling Grøtta ligger i Isfjorden, ca 7 min med bil fra Åndalsnes. Grøtta er et gammelt tømmerhus som er totalrenovert med en helt egen sjarm. Her finner du en stor fellesstue, 3 bad og et velutstyrt kjøkken med alt du måtte trenge. Lodgen har tilsammen 14 sengeplasser fordelt på 2 og 3 manns rom. Uteområdet er nydelig med benker, bålpanner og masse hengekøyer og på Låven rett over plena finner du en sauna.  

Litt mer info om helgas instruktører 

Helgas hovedinstruktør er Ingrid Devor. Ingrid er daglig leder av Romsdal yoga og har undervist i 14 år. Yoga er hennes fulltidsjobb og hun brenner for å dele denne magiske praksisen. I tillegg underviser hun dans og har utdanning innen biodynamisk craniosakral terapi. Ingrid sin tilnærming er veldig åpen, rolig og varm. 

Alexander Sørtveit er helgas andre instruktør. Alex fant meditasjon i tidlig alder og har hatt en dedikert og daglig Ashtanga yoga praksis i tre år. Alexander sin tilnærming er leken, nyskjerrig og veldig tilstedeværende. 

Gunn Morstøl 

Gunn er billedkunstner og en meget erfaren gong spiller. Hennes interesse for gong startet med syngeboller og derfra deltok hun på sitt første kurs i gong i 2015. Hun har utallige kurs og er blant annet sertifisert Vibrational Sound therapy-practitionar. Gunn har spilt på flere festivaler, mange yogastudioer og holder jevnlig gongbad i sitt eget hjem på Grøtta i Isfjorden. Gunn sine giongbad er en helt nydelig opplevelse. Gled deg! 

bottom of page