top of page

Sommertimeplan´19 

Skjermbilde 2019-05-19 kl. 19.12.50.png

Ashtanga ledet

Ashtanga yoga er en dynamisk yogastil hvor man beveger seg i en rolig flyt fra stilling til stilling. Vi jobber oss gjennom hele kroppen og løser opp spenninger. Instruktøren guider deg muntlig gjennom deler av første serien i Ashtanga yoga og vi avslutter alltid med avspenning. 

Timen passer for alle, både du som er mer erfaren og du som er nybegynner vil kunne delta her. 

Ashtanga Mysore 

Dette er den tradisjonelle måten og praktisere Ashtanga yoga på. Her holder man på i sitt eget tempo og man gjør så mye man kan. Hvis man er helt ny til yoga vil man lære noen grunnleggende stillinger og derfra gradvis lære mer. Timen passer for alle. 

Yin yoga 

Yin yoga er en mer skånsom og meditativ form for yoga. Her holder man se mest liggende eller sittende på gode ullmatter og stillingene holdes mye lengre. Sammen med gode pusteøvelser lærer man seg å hvile i stillingene slik at dype spenninger i hele kroppen klan gi slipp. Et nydelig avbrekk i hverdagen. 

Priser 

Drop-in // 220-  Vi har Vipps. 

Sommerkort // 1100,- Gir fri tilgang til hele sommertimeplanen også Ashtanga timene under Fjellfestivalen.

Kjøp sommerkort ved å klikke deg inn på din Vipps, søk opp Romsdal yoga og finn "sommerkort" og Vipps så har du fri tilgang på hele timeplanen. Navnet ditt blir skrevet på en lapp i studio og du kommer og går som du vil. 

NB: Barne yoga under Festivalen og Mysore uka med Pernille krever egen påmelding.

   

bottom of page