top of page

Workshop med Grethe Aarstein og Ingrid Devor

Kroppen-pusten-livet.png

 

Pusten er selve livet og påvirker hele deg.

I denne mini-workshopen utforsker vi hvordan pusteteknikker og bevissthet rundt pusten kan påvirke oss på alle plan. 

 

Hvordan kan man ved hjelp av bevissthet rundt pusten møte kroppens begrensinger, smerter og motstand og kanskje oppleve mer frihet i både kropp og sinn? 

 

Hvordan bruker man pusten i møte med yogastillinger og slik skape et nytt og mer åpent møte med kroppen vår? 

 

Workshopen er todelt med en praktisk og en teoretisk del. Vi starter med en guidet del, hvor du blir ledet inn i avspennende pusteøvelser og videre inn i skånsomme Yin-yoga øvelser. Her holder vi oss mest liggende på gode ullmatter og bruker blokker og puter for å støtte kroppen.  

 

Videre åpner vi opp for samtale og spørsmål rundt erfaringer og en teoretisk del om tema.

 

Absolutt alle kan delta på denne workshopen. Du trenger ikke ha erfaring med yoga eller lignende fra før. Kun et ønske om å lære mer om pusten og dens sammenheng med vår helse. 

For deg som praktiserer yoga er dette en fantastisk mulighet til å dykke dypere inn i selve kjernen på enhver yogapraksis, nemlig pusten - og kanskje oppdage nye aspekter ved din praksis. 

 

 

Om Ingrid 

Ingrid har praktisert yoga siden hun var 19 år gammel og undervist i 12 år. Til daglig driver hun Romsdal yoga og lever av å undervise yoga. Ved siden av yogaen underviser hun også dans og har også startet utdanning innen Biodynamisk Craniosakral terapi. For Ingrid har pusten alltid vært forankringen i arbeidet med hvordan møte de forskjellige yogastillingene og videre hvordan livet oppleves lettere og mer fritt. 

 

Om Grethe 

Grethe jobber til daglig som terapeut og har siden 2008 praktisert yoga og meditasjon. Hjertet hennes banker ekstra for Biodynamisk Craniosakral terapi og mindfullness. Hun mener at pusten er et speilbilde på hvordan du har det i kropp og sinn samt at den fungerer som en bro inn i underbevisstheten. Både i yoga og mindfulness praksis kan kontakt og kjennskap til sin egen pust være med på å forløse dypere spenninger både i kropp og sinn. Grethe sin interesse for kroppen har resultert i mange kurs og hun har en helt unik erfaring og tilnærming til pust, kropp og helse. I vår begynte Grethe og undervise yoga for Romsdal yoga.  

Lørdag 4. mai 10.00 - 12.30 

Pris // 600,- 

Kun 16 plasser. 

bottom of page