top of page

Workshop med Bertine Zetlitz og Vedran Mihic  

24. - 26. August 2018 

NB: Workshopen er FULLTEGNET!

Dette er en helg  for deg som ønsker å fordype deg og utvikle din yogapraksis på en måte som tjener både praksisen din på matta og livet av matta. Under denne workshoppen tar vi deg med oss inn i en boble full av yoga, praksis, svette, kunnskap, men også latter og uanstrengt innsikt.  En solid praksis gjenspeiles i et godt levd og integrert liv,  også når vi ikke er på matta. Derfor vil fokuset vårt være på å gi deg verktøyer som bidrar til at du tar med deg frukter av praksisen ut i den virkelige verden. Hva er disiplin? Kan man "ha" disiplin? Hva er sammenhengen mellom pusten, bevegelsen og fokuset i praksisen, og livet du ellers lever? Kom og lær! Hva må du investere i praksisen før du kan forvente noe av den?

Om Bertine og Vedran 

 

Bertine er artist/låtskriver, og har praktisert Ashtanga Yoga siden 2003. Hun gjennomførte ett-årig Teacher Training hos Alexander Medin (Puro Yoga), godkjent av Yoga Alliance, og har hatt en solid daglig yoga- og meditasjonspraksis i mange år. Bertine er en erfaren utøver og instruktør, med en særegen undervisningsstil. Hun formidler innsikt i praksisen og dens filosofiske bakteppe, men bevarer en jordnær tilnærming. Som elev får du en unik blanding av humor og tradisjon. 

 

Vedran har praktisert yoga siden slutten av 1990-tallet. Med Ashtanga Yoga begynte han i 2000. Gjennom sine mange år med denne praksisen, har han vært gjennom alle de vanlige og uvanlige, tenkelige og utenkelige highs and lows man møter som utøver, elev og instruktør. Han vil kunne møte deg der du er og hjelpe deg på veien mot en sterkere og mer stabil yogapraksis. Vedran har en presis, direkte og lite pretensiøs stil når han instruerer. Forvent no nonsense-formidling og nye verktøyer du vil ta med deg i din videre praksis. Yogainstruktør fra 2003, og er dermed en av de mest erfarne du finner i Norge i dag. Til daglig er Vedran tilknyttet Puro Yoga i Oslo.

 

Bertine og Vedran har kjent hverandre i over 15 år og har et livlig og trygt samspill. De gir av seg selv og sørger for en helg du sent vil glemme.

 

Program 

Fredag 

18.00 -20.00 Intro og ledet klasse -passer for alle nivåer. 

Lørdag 

10.00 -12.00 Mysore style-passer for alle nivåer. 

12.00-13.00 Lunsj. Nyt medbrakt eller spis lunsj på Sødahlhuset, kafeen ved siden av studioet. Her finner du et herlig utvalg vegetariske og ikke vegetariske økologiske retter. Romsdal yoga serverer frukt, te og nøtt

13.00-15.00 Workshop - yogafilosofi/ Vinyasa i Ashtanga og grunnleggende stillinger:Et trygt fundament, en gang for alle.

Søndag 

09.00-11.00 Mysore style praksis- passer for alle nivåer. 

11.00-12.00 Lunsj. Nyt medbrakt i studio. Romsdal yoga serverer frukt, te og nøtter. 

12.00-14.00 Workshop-   Hvordan åpne hoftene / Skrekkens kammer: Backbends

Priser// 

Hele helga 1600,- 

Kun fredag 450,- 

Kun lørdag 800,- 

Kun søndag 800,- 

bottom of page