top of page

Instruktører

Ingrid Devor 

Ingrid er daglig leder av Romsdal yoga. Hun har bakgrunn fra dans Hennes første møte med yoga var på Elixia som 19 åring. Og derfra økte gradvis interessen som førte fram til at hun begynte å undervise yoga i 2008.Ved siden av yogaen driver Ingrid også Romsdal Hip Hop, hvor hun underviser dans til barn og unge.

Ingrid er godkjent Energy-yogainstruktør gjennom Elixia, og sertifisert Ashtanga-yogainstruktør gjennom Yoga Alliance sitt Teacher Training Program ved Puro Yoga i Oslo (RYT 200) under ledelsen av Alexander Medin. Hun har også kurset seg i barneyoga gjennom Groovy Kids Yoga. Og fullført lærerutdannelse i Yin yoga under ledelsen av senior instruktør Ullrica Norberg. Ingrid har også utdanning innen Biodynamisk Cranio Sakral Terapi. Og jobber også som behandler. 

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
Eivor Bjørndalsæter

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon

Eivors sitt møte med yoga startet på videregående, men det var ikke før Romsdal yoga etablerte seg på Åndalsnes at yogaen begynte å ta en større plass i livet. Til å begynne med handlet deltakelsen mest om at det var deilig å strekke på en kontorkropp, men i takt med at praksisen ble jevnere kom også den uunngåelige følelsen av at yogaen byr på mye mer enn bare fysisk styrke og tøyelighet. Dette kastet Eivor inn i lærerutdannelsen i Ashtanga yoga (RYT 200)  under ledelse av R. Alexander Medin, som hun fullførte på Nøsen i 2020. Eivor forsøker så godt hun kan å ta yogaen med inn i hverdagen der hun sjonglerer familielivet. Eivor digger møtet med folk på matta og ser alltid fram til sine ledede ashtanga-timer.

Solvor Fuglestad

Solvor sitt første møte med yoga var ashtanga yoga på Vågstranda med Ingrid i 2013.

Som relativt aktiv person og løpeentusiast , var det lite tenkelig at dette skulle være noe for henne men yoga presentert i Ingrids ånd, gjorde at alle forbehold forsvant. Det var først og fremst den fysiske treningsaspektet ved Ashtanga yoga som fenget – kombinert med en egen opplevelsen av ro. Nytten av yoga viste seg også fort i travle og hektiske arbeids- og hverdager
Etter hvert som en gryende forståelse av yoga oppstod ble også den filosofiske og åndelige delen av yoga et hyggelig møte – en opplevelse av å komme hjem.

Våren 2015 fullførte hun lærerutdannelsen i Ashtanga yoga (RYT 200) ved Puro yoga i Oslo med lærer Alexander Medin.

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
Sturla Grøtta Grav 

Sturla ble introdusert for yoga i 2008, og har praktisert jevnlig siden 2010.   Sturla har en allsidig bakgrunn fra idrett, og har hele livet vært meget fysisk aktiv. Spesielt innen fotball, og i dag klatring og friluftsliv. Sturla har mastergrad i idrett og friluftsliv. Han har jobbet som idrettsfagslærer ved Lørenskog vgs og i dag jobber han som engelsk- og kroppsøvingslærer ved Rauma vgs. Han bruker mye yoga i undervisningen og ser at dette er et verdifullt verktøy å ha med som lærer.

Våren 2015 fullførte Sturla sin lærerutdannelse (RYT 200) ved Puro Yoga under ledelsen av Alexander Medin.

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
Marianne Egset Wiik

Marianne sitt første møte med yoga var i 2014 og allerede etter  første time med ashtanga yoga var Marianne hekta. Det var fysisk krevende, hun opplevde at hun mestret og at det ga henne noe hun ikke visste at hun trengte.
Marianne fant kort etter veien til Romsdal Yoga og ble fast inventar på timene til Ingrid. Siden hun ble bitt av basillen har Marianne hatt et ønske om å oppleve og lære mest mulig om yoga. Hun opplever at yoga gir henne tid til seg selv, ro, balanse og styrke.

Marianne bor sammen med sin datter på Vestnes og jobber som barnevernspedagog. Ved siden av yoga, bruker hun fritiden til å pleie forholdet til nære og kjære, fjell og netflix.

Marianne har en 40 timers TT i yin yoga med Ulrica Nordberg og en 10 timers teacher traning i Groovy kids, 

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
image3.jpeg
Pernille Kvernaas

Pernille’s første møte med yoga var på Bårdar danseinstitutt som tenåring. Yoga dukket på ny opp i 2014 under studietiden da hun søkte en treningsform som var snill med både kropp og sinn. Yoga ble raskt en fast praksis for avspenning og styrking av kroppen. Lite viste hun da at yoga var så mye mer enn asanaer og bevegelse. Yogaen gjorde henne mer bevist på andre rundt seg, dyr og naturen. I 2017 reiste hun til Mysore i India for å studert ashtanga og pranayama på KPJAYI. Pernille jobber som lege og er lidenskapelig opptatt av helse og forebygging gjennom livsstil. På fritiden er hun aktiv med fridykking, klatring og ski i tillegg til yoga.

 

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
IMG-20180525-WA0006.jpeg
Anja-Christina Laich

Anja-Christinas første møte med yoga var i 2013. For Anja-

Christina er yoga en livsstil dyp forankret i yogaens filosofi enn bare fysisk trening.  

Anja-Christina er opprinnelig fra Tyskland hvor hun jobbet som lærer på en barneskole. Etter at

hun hadde flyttet til Norge i 2019 fullførte Anja-Christina sin yogalærerutdannelse i Vinyasa

yoga (RYT 200) ved Atman Yoga School i Trondheim med lærer Jessica Winderl. I tillegg

har Anja en 25 timers TT i Restorative yoga og Yoga Nidra. 

Anja-Christina har drevet sin egen yoga virksomhet på Sunndalsøra før hun flyttet til Åndalsnes og

fant veien til Romsdal Yoga. 

Utenfor matta finner man henne på fjellet, i skogen, på racersykkelen eller bak treskjæringsbenken.

Bilde Arjun .jpg
Arjun Ajith

Arjun's first encounter with yoga was at 8 from his grandfather in Kerala and was trained in the traditional style of yoga. He rediscovered different styles of yoga while he was training with athletes in Qatar and felt his urge to expand his knowledge in the philosophy and styles of yoga. He is trained in Vinyasa, Hatha and Yin styles of yoga from Julianne Acre of Yoga Teacher Academy, and loves to include guided meditation in his sessions. He has a background in Mechanical engineering, Management and Human Factor Engineering, and continues to explore a holistic approach of yoga in work and daily life.

He's sure to meet you with a big smile.

IMG_9305.jpeg
Lise Fredrikke 
Engdahl

Lise Fredrikkes første møte med yoga var på treningssenter i studietiden. Sakte men sikkert ble interessen for yoga større og i 2018 tok hun 200h TT via YogaWorks i Bergen. Lise Fredrikke har over 10 års erfaring som instruktør innen sykkel, step, aerobic, dans, styrke og pilates, i tillegg til yoga. Hun har vært instruktør på Lillehammer, i Oslo og i Bergen før hun fant veien til Romsdal yoga på Åndalsnes. På yogamatten er hun opptatt av mestringsfølelse, tilstedeværelse og gode vibber. Ellers er hun ei nysgjerrig fjellgeit som liker å spille brettspill, se på fugler og drikke vin i godt selskap. 

bottom of page