top of page

Biodynamisk
craniosakralterapi 

Biodynamisk craniosakralterapi er en meget skånsom form for healing hvor hovedfokuset er å støtte kroppens naturlige prosesser og evne til å heale seg selv. En "session" foregår fullt påkledd på en massasjebenk og består av lett, skånsom og trygg berøring. 

Fokus ligger spesielt på energiflyten med utspring i ryggsøyla, som påvirker alt fra skjelettet, musker, vev, indre organer og nerver. Ved å legge til rette for mer flyt i hele systemet kan man skape en dyp avspenning og stillhet, noe som skaper rom for kroppens og sinnet egne naturlige healing-prosesser. 

Problemer som kan bli behandlet eller bli bedre av denne typen behandling er blant annet: 

hodepine, rygg- og nakkesmerter, leddsmerter, stressrelatert problemer, utbrenthet, søvnvansker, mageproblem, depresjon og angst. 

Craniosakralterapi kan være med å skape balanse både på et fysisk og mentalt plan. Det kan også ha god forebyggende effekt og man trenger ikke ha noen konkrete plager for å dra nytte av denne typen behandling. 

Pris // 

690,- 

En session varer mellom 60-90 min.

Det er også mulig å begrense en "session" til 60 min. Si fra når du booker time. 

Booking skjer direkte til Ingrid på 48606966. Send sms eller ring. 

Behandlingen foregår på eget behandlingsrom i Romsdal yoga sine lokaler i Vollan 2. 

 

 

Om Ingrid 

Ingrid har jobbet som yogalærer i 13 år og alltid hatt en dyp interesse for andre menneskers historie. 

I jobben som yogalærer har Ingrid opparbeidet seg god erfaring med å arbeide med hele kroppen og kontakten mellom kroppen og sinnet vårt. For henne har veien inn i den Biodynamiske Craniosakralterapien vært en naturlig forlengelse av jobben hennes som yogalærer. Både i Biodynamisk CST og yoga legger vi til rette for en dypere "lytting" til hele kroppen og sinnet vårt. 

Ingrid har flere yogautdannelser og startet sin utdannelse innen Biodynamisk CST for 4 år siden.  

 

bottom of page