Biodynamisk

craniosakralterapi 

Cranio .JPG
IMG_9220.JPG
Cranio 2 .jpg

Biodynamisk craniosakralterapi er en meget skånsom form for healing hvor hovedfokuset er å støtte kroppens naturlige prosesser og evne til å heale seg selv. En "session" foregår fullt påkledd på en massasjebenk og består av lett, skånsom og trygg berøring. 

Fokus ligger spesielt på energiflyten med utspring i ryggsøyla, som påvirker alt fra skjelettet, musker, vev, indre organer og nerver. Ved å legge til rette for mer flyt i hele systemet kan man skape en dyp avspenning og stillhet, noe som skaper rom for kroppens og sinnet egne naturlige healing-prosesser. 

Problemer som kan bli behandlet eller bli bedre av denne typen behandling er blant annet: 

hodepine, rygg- og nakkesmerter, leddsmerter, stressrelatert problemer, utbrenthet, søvnvansker, mageproblem, depresjon og angst. 

Craniosakralterapi kan være med å skape balanse både på et fysisk og mentalt plan. Det kan også ha god forebyggende effekt og man trenger ikke ha noen konkrete plager for å dra nytte av denne typen behandling. 

Pris // 

690,- 

En session varer mellom 60-90 min.

Det er også mulig å begrense en "session" til 60 min. Si fra når du booker time. 

Booking skjer direkte til Ingrid på 48606966. Send sms eller ring. 

Behandlingen foregår på eget behandlingsrom i Romsdal yoga sine lokaler i Vollan 2. 

 

 

Om Ingrid 

Ingrid har jobbet som yogalærer i 13 år og alltid hatt en dyp interesse for andre menneskers historie. 

I jobben som yogalærer har Ingrid opparbeidet seg god erfaring med å arbeide med hele kroppen og kontakten mellom kroppen og sinnet vårt. For henne har veien inn i den Biodynamiske Craniosakralterapien vært en naturlig forlengelse av jobben hennes som yogalærer. Både i Biodynamisk CST og yoga legger vi til rette for en dypere "lytting" til hele kroppen og sinnet vårt. 

Ingrid har flere yogautdannelser og startet sin utdannelse innen Biodynamisk CST for ca. 3 år siden.