Sommer`17

Bilde sommer 17sommertimeplan red 4

Alle timer er Drop-in timer bortsett fra Festivalyoga som krever påmelding via www.norskfjellfestival.no

Kjøp sommerkort og få fri tilgang til alle timene, inkludert  festivalyoga (Ashtanga timene).

Priser //  Drop -in 180,-                Sommerkort 1000,-

Kjøp sommerkort ved å sende inn et påmeldings- skjema    Her

Du mottar en faktura i retur og blir skrevet opp på en liste som ligger i studioet.

Om timene

Ashtanga ledet

Ashtanga yoga er en fysisk og dynamisk form for yoga hvor vi beveger oss gjennom stående, sittende og avsluttende øvelser i en dynamisk flyt. Denne klassen ledes av en instruktør og passer for alle, enten du er ny til yoga eller har gjort mye før. Instruktøren tar hensyn til gruppas nivå og tilpasser etter behov.

Ashtanga Mysore

Stille praksis i eget tempo. Her kommer du, inn ruller ut matta og praktiserer på egenhånd Ashtanga yoga sekvensen så langt du selv ønsker eller har kommet i serien. Instruktører er tilstedet og gir hjelp og støtte der det trengs. Dette er den tradisjonelle måten og praktisere Ashtanga yoga på. Alle nivåer er velkommen!

Yin yoga

En roligere og mer meditativ form for yoga. Vi jobber med å løse opp spenninger i hofter, skuldre og rygg, samtidig som vi styrker kroppens kjernemuskulatur. Hver posisjon holdes uanstrengt over lang tid, noe som bidrar til at vi berører dyptliggende bindevev i og rundt musklene. Hver time avsluttes med lang Yoga Nidra (ledet avspenning). Denne timen krever ingen forkunnskaper og er et fint alternativ eller supplement til Ashtanga yoga. Passer også bra for gravide.

Romsdal yoga har gode matter til utlån.

Velkommen !